29 september 2013
16:00

Referat: Ljunga IF - Kubikenborgs IF

Ljunga-Kuben 5-0 (2-0)

Det var ett gäng tröttkörda spelare som ställde upp i dagens match. Några spelade i div4 och några spelade med U17 i lördags. Vi var inte riktigt med i matchen mot ett heltänt Ljunga. De skapade också de hetaste chanserna i första halvlek. Johan Karlsson som gjorde sin första match i 11-mannamålet sa i halvtid att det har ju kunnat vara mer än 2-0 till Ljunga med tanke på deras chanser. I andra skulle vi försöka ta tag i matchen men redan i första minuten gör Ljunga 3-0 på en hörna och 5 minuter senare blir det 4-0 och då kändes matchen färdig för vår del. Tyvärr var det alltför många som inte kom upp i normal standard den här matchen. Ger ett plus till U17 spelaren Miguel Hernandez Osorio på vänsterbacken som kämpade och slet mot flera fysiskt starkare spelare vilket han gjorde bra.